Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Ervaringen en beoordelingen van onze klanten.

Persoonlijke ervaringen van mensen die dagelijks voor uitdagingen staan. Hoe ze deze hebben overwonnen en hoe Vitility hun leven gemakkelijker heeft gemaakt.

Nieuws

Bekroond met de Red Dot Design Award

Wij zijn ontzettend trots om te delen dat onze nieuwe wandbeugel onder het VITILITY ID (Identity) label de prestigieuze RED DOT Design Award heeft gewonnen. Deze prijs symboliseert veel meer dan erkenning; het is een bevestiging van de passie en inzet van ons hele team om de wereld van dagelijkse hulpmiddelen radicaal te veranderen.

In een sector vaak meer gedreven door noodzaak dan verlangen, heeft VITILITY ID ons onderscheiden als revolutionairs. We geloven sterk dat het nodige ook mooi kan zijn. Onze missie is om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en dagelijkse hulpmiddelen te transformeren in een symbool van stijl, functionaliteit en zelfexpressie. Met de hoogst mogelijke kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Onmogelijk, zou je zeggen.

Met de introductie van VITILITY ID en ons eerste product, de wandbeugel, hebben we bewezen dat onze ambitie om producten te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn, haalbaar is. Deze RED DOT Award is het bewijs dat we op de goede weg zijn.

Lees meer »
Beoordeling

Beoordeling: beker concept

Wij zijn er om het leven makkelijk te maken van onze klanten. Hierin staat voor ons centraal dat onze producten klanten van kwaliteit, ondersteuning, service en functionaliteit voorzien. Hierin spreken met Chantal over het nieuwe beker concept.

Lees meer »
Beoordeling

Beoordeling: Hand- en voetverzorging

Wij zijn er om het leven makkelijk te maken van onze klanten. Hierin staat voor ons centraal dat onze producten klanten van kwaliteit, ondersteuning, service en functionaliteit voorzien. Hierin spreken met Fleur over haar ervaring.

Lees meer »

Jouw ervaring is belangrijk voor ons en anderen!

Het is essentieel om gehoor te geven aan de verhalen van onze klanten. Zo stellen we onszelf bijvoorbeeld vragen als: Hoe ervaren ze een product? Wat denken ze dat we beter kunnen doen? Maar ook: hoe is het om dag in dag uit een fysieke uitdaging aan te gaan?

Als bedrijf willen we vooruitgaan en verbeteren om onze klanten betere producten en diensten te bieden. Hiermee willen we het leven voor iedereen makkelijker maken.

Voor ons is het daarom fijn om jouw uitgebreide (testpanel) ervaring te lezen en te delen met anderen. Door eerlijke ervaringen te delen, creëren we openheid, waarmee we samen een positief verschil kunnen maken binnen de ADL-branche.

Testpanel

Wil je de producten van Vitility testen en ons verdienstelijke feedback geven? Laten we dan kennis maken als nieuwste aanwinst van ons testpanel!

Ontvang een gratis sample en geef ons in ruil daarvoor een interview met jouw ervaring. We zullen jouw ervaring op deze pagina delen om door anderen te worden bekeken en gelezen.

Word lid van het testpanel en vertel ons en anderen hoe u onze producten ervaart, wat er goed aan is en welke verbeteringen nodig zijn om ze nog beter te maken!

Deel ervaring

Bedankt dat je zo bereid bent om je verhaal te delen als een persoon die dagelijks met fysieke uitdagingen wordt geconfronteerd. We zouden graag met je praten en je verhaal op onze website delen, wat andere gebruikers van ADL-producten veel inzicht kan bieden. Maar je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om anoniem te zijn met de gedeelde ervaringen op de website.

Meld je dan aan voor een gesprek door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. We nemen spoedig contact met je op via e-mail of telefoon nadat je je hebt aangemeld. We zullen een aantal onderwerpen aanstippen en een open gesprek voeren over jouw ervaringen.

We zullen altijd om jouw toestemming vragen voordat we deze op onze website publiceren.

Word lid van het testpanel

Heb je interesse om onze producten te testen als persoon met een fysieke beperking of iemand die makkelijke producten wil gebruiken?

Registreer je als tester door onderstaand formulier in te vullen. We nemen kort na je aanmelding contact met je op.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?