Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Veel gestelde vragen Vitility (FAQ)

Welkom bij de Veel Gestelde Vragen (FAQ) pagina van Vitility.nl. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze producten, bestellingen, en andere gerelateerde onderwerpen. Als jouw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. 

1. Wat is www.Vitility.nl?

De website www.vitility.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in hulpmiddelen en producten die het dagelijks leven vergemakkelijken voor mensen met beperkingen, ouderen en hun verzorgers.

2. Welke soorten producten biedt Vitility aan?

We bieden een breed scala aan producten, waaronder mobiliteitsproducten, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging, gezondheidsproducten die helpen met pil-inname en nog veel meer. Ons assortiment is ontworpen om de zelfstandigheid en het welzijn van onze klanten te verbeteren.

3. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kan eenvoudig een bestelling plaatsen op onze website. Kies het gewenste product, voeg het toe aan jouw winkelwagen en volg de stappen om jouw bestelling te voltooien.  

4. Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten variëren afhankelijk van jouw locatie, aangezien er andere tarieven gelden buiten Nederland. Een bestelling vanaf €150,- incl. BTW is gratis voor verzending. Je kan kunt de exacte verzendkosten zien tijdens het afrekenen.  

5. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd varieert ook afhankelijk van jouw locatie en de beschikbaarheid van het product. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren en je ontvangt een geschatte leverdatum tijdens het afrekenen. 

6. Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, je kan jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits deze in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeert. Raadpleeg onze retourbeleidspagina voor meer informatie over het retourproces. 

7. Biedt Vitility garantie op producten?

Ja, we bieden garantie op al onze producten. De garantieperiode kan variëren per product, dus raadpleeg de productpagina voor specifieke garantie-informatie. 

8. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Vitility?

Je kan contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier op onze website of door te bellen naar +31 (0)13 544 61 24. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

9. Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij www.vitility.nl?

Ja, we nemen de privacy en beveiliging van jouw persoonlijke gegevens zeer serieus. We gebruiken geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie. 

10. Kan ik producten van www.vitility.nl in fysieke winkels vinden?

Onze producten zijn online beschikbaar via onze website. We hebben momenteel geen fysieke winkels, maar we streven ernaar om onze producten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken via onze online winkel.  

We hopen dat deze FAQ jouw vragen heeft beantwoord. Als je nog steeds hulp nodig hebt of verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor jouw interesse in Vitility! 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?