Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar
Een Grootse Overwinning voor VITILITY:

Bekroond met de Red Dot Design Award

Wij zijn ontzettend trots om te delen dat onze nieuwe wandbeugel onder het VITILITY ID (Identity) label de prestigieuze Red Dot Design Award heeft gewonnen. Deze prijs symboliseert veel meer dan erkenning; het is een bevestiging van de passie en inzet van ons hele team om de wereld van dagelijkse hulpmiddelen radicaal te veranderen.

In een sector vaak meer gedreven door noodzaak dan verlangen, heeft VITILITY ID ons onderscheiden als revolutionairs. We geloven sterk dat het nodige ook mooi kan zijn. Onze missie is om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en dagelijkse hulpmiddelen te transformeren in een symbool van stijl, functionaliteit en zelfexpressie. Met de hoogst mogelijke kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Onmogelijk, zou je zeggen.

Met de introductie van VITILITY ID en ons eerste product, de wandbeugel, hebben we bewezen dat onze ambitie om producten te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn, haalbaar is. Deze Red Dot Award is het bewijs dat we op de goede weg zijn.

Red Dot Award

Red Dot Award, dit is een van de grootste en meest gerenommeerde ontwerpwedstrijden ter wereld. Het erkent producten die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke ontwerp en functionaliteit, en het winnen van deze award is een duidelijk teken van de kwaliteit en innovatie die VITILITY te bieden heeft.

De Red Dot Award, opgericht in 1955, ontvangt inzendingen van de beste ontwerpers en fabrikanten ter wereld. Deelnemers worden beoordeeld door een deskundige jury van ontwerpprofessionals, die producten selecteren die uitblinken in criteria zoals innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en esthetiek. Het winnen van deze award benadrukt onze toewijding aan het creëren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog, waarbij we streven naar een perfecte balans tussen vorm en functie.

 

VITILITY ID

In de wereld van hulpmiddelen voor dagelijks leven bevinden wij ons in een markt die traditioneel gedefinieerd wordt door noodzaak. Maar bij VITILITY ID geloven wij dat het anders kan en anders moet. Wij staan aan de vooravond van een revolutie, waarbij we de conventionele grenzen van de markt doorbreken. Ons doel? Hulpmiddelen transformeren van louter functionele items naar modebewuste keuzes en persoonlijke expressie.

Wij geloven dat de noodzaak van een hulpmiddel niet moet uitsluiten dat het ook iets is wat u graag wilt gebruiken. VITILITY ID staat voor het samenbrengen van functionaliteit en stijl, ontworpen om niet alleen aan uw behoeften te voldoen, maar ook om uw persoonlijke stijl te complimenteren en te versterken.

Onze visie is ambitieus. We willen een markt creëren waar u, onze klant, onze producten niet alleen gebruikt omdat het moet, maar omdat u het wilt. 

VITILITY ID producten zijn meer dan alleen hulpmiddelen; ze zijn een uitdrukking van wie u bent en waar u voor staat. Ze zijn ontworpen om u niet alleen te ondersteunen in uw dagelijks leven, maar ook om u de mogelijkheid te geven een statement te maken. Met VITILITY ID kiest u voor een merk dat staat voor empowerment, innovatie en stijl. De wandbeugel is pas het begin, na de lancering van ons tweede product onze nieuwe rollator is het volgende product onder deze lijn reeds in productie en wordt dit jaar gelanceerd.

VITILITY ID Wandbeugel

De uitzonderlijke wandbeugel is ontworpen met unieke kenmerken die tegemoetkomen aan een breed scala aan behoeften en voorkeuren. Dit veelzijdige ondersteuningssysteem biedt ongeëvenaarde stabiliteit en grip, waardoor het ideaal is voor badkamerruimtes zoals douches, baden en toiletten. De veelzijdigheid ervan reikt echter verder dan deze ruimtes, waardoor hij ook perfect is voor gangen en bij de voordeur.

•⁠ ⁠biedt ondersteuning tijdens het opstaan
•⁠ ⁠een aantrekkelijk en eigentijds ontwerp
•⁠ ⁠gemaakt van massief kunststof wat 150 kg kan dragen

Onze beugel is niet alleen voor ouderen; het is ook perfect voor jongere mensen met mobiliteitsproblemen die een aantrekkelijk ontwerp waarderen zonder concessies te doen aan de functionaliteit. In tegenstelling tot standaard handgrepen valt ons product op door zijn stijlvolle en toch veilige ontwerp. Hij is gemaakt van stevig kunststof en heeft een strak en onderscheidend uiterlijk dat hem onderscheidt van de typische “buis-achtige” wandbeugel die je misschien bent tegengekomen.

Installatie is een fluitje van een cent met slechts twee schroeven, waardoor een veilige bevestiging wordt gegarandeerd die een indrukwekkend gewicht tot 150 kg aankan. Met onze beugel kun je erop vertrouwen dat je optimale ondersteuning krijgt, waar je hem ook plaatst.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?