Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

mobility
& travel

Mobiliteit is een essentieel onderdeel van ieders dagelijks functioneren. We verbinden mobiliteit en vrijheid nauw met elkaar. We hebben producten die ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk mobiel blijft. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

Deze verschillende producten om het lopen te ondersteunen, waaronder krukken, verschillende soorten wandelstokken en rollators voor binnen en buiten. Je zou ‘Mobiliteit’ ook kunnen zien als vrij bewegen, zoiets als dingen kunnen oppakken. Met onze diverse grijpers is niets onbereikbaar. We bieden oplossingen in verschillende formaten met meerdere functies. Heb jij wel eens moeite met opstaan uit een stoel of uit jouw auto? We hebben ook verschillende soorten kussens.

Laten we vrij rondlopen!

Wandelen

We snappen dat wanneer je een fysieke beperking hebt mobiel blijven een grote uitdaging kan zijn.

Hulpmiddelen zoals (opvouwbare) wandelstokken en krukken kunnen jou echter in staat stellen gemakkelijker en zelfverzekerder te verplaatsen.

Deze producten ondersteunen en stabiliseren jou met mobiliteitsproblemen, helpen jouw evenwicht te bewaren en vallen te voorkomen. Bovendien, kunnen accessoires zoals ijspriemen, houders, polsbanden en rubberen doppen de functionaliteit en veelzijdigheid van wandelstokken verbeteren, waardoor ze nog nuttiger worden voor jou.

Met behulp van deze ondersteunende producten kun jij onafhankelijkheid behouden en genieten van een actieve levensstijl.

Bewegen en handelingen

Onze producten kunnen een aanzienlijk verschil maken in jouw leven, waardoor je gemakkelijk en onafhankelijk kunt verplaatsen.

Sleuteldraaiers kunnen bijvoorbeeld nuttig zijn voor wanneer je beperkte handvaardigheid hebt en gemakkelijker deuren wil openen. Onze reachers kunnen jou helpen met mobiliteitsproblemen om objecten van de vloer op te pakken of items op hoge planken te bereiken. Rug- en zitkussens kunnen comfort en ondersteuning bieden wanneer je lang zit of rugpijn hebt.

Met behulp van deze producten kun je jouw mobiliteit en onafhankelijkheid behouden en jouw bewegingsvrijheid vergroten.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?