Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Onze heroes

Onze heroes zijn onze best verkopende producten die we willen laten zien! We zijn trots op het leveren van hoogwaardige, innovatieve en effectieve producten die tegemoetkomen aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten.

De heroes omvatten verschillende items die zorgvuldig zijn samengesteld en getest om maximale klanttevredenheid te garanderen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe, verfrissende manier om je drankjes veilig te drinken of je handen en voeten wilt verzorgen, wij hebben het voor je. We ontwerpen onze producten zo dat ze jou ondersteunen en jouw leven gemakkelijker en aangenamer maken.

Kijk gerust rond en laat je inspireren!

Proost op onze beker

Vitility streeft ernaar een merk te zijn dat comfort combineert met een fris design. Ons nieuwe beker-concept is een game changer en geeft nieuwe smaak en kleur aan de adl-branche.

We weten veel over hulpmiddelen voor het dagelijks leven (ADL) en eerlijk gezegd bevalt het ons niet wat we zien. Al tientallen jaren zien we producten die doen wat ze moeten doen. Maar ze zijn saai en laten je huis op een ziekenhuis of verpleeghuis lijken. Word wakker ontwerpers, het is geen 1975 meer. Producten moeten presteren en er goed uitzien!

En dat is precies wat we doen met dit beker-concept. Het enige wat we willen doen is geweldige producten ontwikkelen die er aantrekkelijk uitzien en van pas komen.

Verzorg jouw handen en voeten

Een goede verzorging van de handen en voeten op koude en warme dagen is best belangrijk.

Vaak zie je dat mensen zich pas in de zomer bewust worden van hoe hun handen en voeten eruit zien. In de zomer lopen mensen graag rond met hun voeten in pantoffels en blote handen.

Tijdens koude dagen zitten de voeten opgesloten in warme schoenen en hebben ze te maken met een verminderde luchtvochtigheid, waardoor de voeten droog en gevoelig worden. De handen worden nog wat ingesmeerd met handcreme, maar de voeten vergeten we vaak. Dat is best wel jammer, want je trouwe kameraden sleuren je met al het gewicht op hun ‘rug’ van de ene plek naar de andere.

Ontdek de verschillende oplossingen binnen ons assortiment om uw handen en voeten goed te verzorgen.

Niks is buiten bereik met onze grijpers!

De titel geeft al aan dat onze reachers zich richten op het bereiken van objecten die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn.

Met onze reachers is het mogelijk om items die te hoog of te laag zijn op te pakken zonder te bukken of te strekken. Deze producten zijn fijn als je rugklachten hebt en een beperkte (arm)mobiliteit ervaart.

sesam, open u, gips blijf droog nu!

Wanneer het lekker weer is, kunnen we ons voorstellen dat je er graag op uit gaat. Met goed weer vinden buitenactiviteiten plaats, of dit nu buiten klussen is of bijvoorbeeld de toegenomen interesse voor skeeleren. Een ding is zeker, met goed weer gaan we graag naar buiten!

Helaas zit, met onder andere de bovengenoemde activiteiten, een ongeluk in een kleine hoek. Zo kan je ineens vallen en bij het opvangen een arm breken of een enkel verzwikken. Mocht dit gebeuren dan zal je helaas tijdens het herstelproces in het gips of verband moeten. 

Maak kennis met de aanpasbare rollator!

Een vraag die jij jezelf kan stellen is: “hoe typeer ik vrijheid?”. Dit is een vraag die wij onszelf stelden en daar is naar onze mening één duidelijk antwoord op: mobiliteit. Jezelf van A tot B kunnen brengen geeft immense vrijheid met zich mee. In beweging blijven, de wereld verkennen, een koffie drinken bij de buurvrouw en op visite gaan bij de (klein)kinderen. Dat is wat voor ons vrijheid betekent! 

Wanneer je iets minder goed ter been bent wil je natuurlijk zo lang, en graag, mogelijk jouw vrijheid behouden. Om mobiel én stabiel door het leven te gaan zijn er diverse hulpmiddelen die jou daarin kunnen ondersteunen. De hulpmiddelen die jouw mobiliteit vergroten kunnen variëren van wandelstokken, rolstoelen tot rollators!  

veiligheid & stijl in één

Bij ons viel een opvallende trend op in de ADL-markt, en we dachten meteen: dat kan beter! Huishoudens worden steeds vaker ingericht met matzwarte, witte en beige afwerkingen, en deze trend wordt ook omarmd in badkamers en toiletten. 

We begrijpen dat de badkamer een ruimte is die dagelijks intensief wordt gebruikt, maar helaas ook een plek waar veel valgevaar ontstaat, vooral voor ouderen. Jaarlijks belanden meer dan 4.000 mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer, en naarmate we ouder worden, neemt het risico op vallen alleen maar toe. Dit komt doordat met de leeftijd de flexibiliteit en fysieke kracht verminderen, wat vaak resulteert in blijvend letsel. Daarom is een veilige badkamer van essentieel belang. 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?