health
& fitness

Vitility heeft een breed assortiment producten er ondersteuning van gezondheid en beweging. Naast een uitgebreide collectie medicatie-accessoires is er ook een range producten gericht op bewegen en herstellen.

Helaas doet ons lichaam niet altijd wat we willen. Soms hebben we wat ondersteuning nodig, om te herstellen of om blessures te voorkomen. Vitility heeft bandages en mitella’s die comfortabel zitten en het lichaam ondersteunen. Het kan ook nodig zijn om medicijnen en supplementen te nemen om uw gezondheid te bereiken. Daarom bieden wij pillendoosjes aan in alle soorten en maten. Voor dagelijks gebruik, voor een week, voor thuis of onderweg. Laten we voor onszelf zorgen!

Blessures/herstel/revalidatie

Helaas doet ons lichaam niet altijd wat we willen. Daar is ondersteuning bij nodig. Om te herstellen of om juist blessures te voorkomen. Vitility heeft een collectie bandages en mitella’s die prettig zitten en doen wat ze moeten doen: het lichaam ondersteunen.

Medicijnen

Medicijndoosjes zijn er in alle soorten en maten. Voor een dag of voor een week, voor thuis of onderweg, zelfs met een app. Vitility heeft een uitgebreid assortiment en een oplossing voor iedere situatie.

Fitness

Je fit voelen en lekker in je vel zitten is een groot goed. Daarom heeft Vitility een collectie artikelen die daarbij helpen. De artikelen zijn geschikt om thuis te gebruiken. Een wekelijkse trip naar de sportschool is immers niet voor iedereen.