Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

health
& fitness

We hebben een breed assortiment aan producten ter ondersteuning van gezondheid en fysiotherapie. Naast een uitgebreid assortiment aan medische accessoires, zijn sommige producten gericht op bewegen en herstel.

Helaas doet ons lichaam niet altijd wat we willen. Soms hebben we wat extra ondersteuning nodig om te herstellen of om blessures te voorkomen. We bieden bandages en mitella’s die comfortabel zitten en het lichaam ondersteunen. Het kan nodig zijn om medicijnen en supplementen te gebruiken om een goede gezondheid te onderhouden. Daarom bieden wij pillendoosjes aan in alle soorten en maten. Voor dagelijks gebruik, een week lang, thuis of onderweg.

Laten we voor onszelf zorgen!

Medicatie inname

Het innemen van pillen kan vaak een uitdaging en overweldigend zijn als je afhankelijk bent van medicijnen. Dat is waar ons assortiment medicatiehulpmiddelen om de hoek komt kijken.

We hebben geavanceerde medicatie ondersteunende producten zoals onze pillensplitser en tabletvergruizer, handige tools die jou helpen pillen nauwkeurig te splitsen en tot fijn poeder te vermalen. Onze tabletuitdrukker helpt je bijvoorbeeld om het medicijn uit blisterverpakkingen te duwen. Tot slot, is de pillenhulp een product met vijf functies die je helpen bij het innemen van je pil.

Onze pillendoosjes in verschillende soorten en maten helpen je om de medicatie bij te houden en de juiste dosis op het juiste moment in te nemen.

Met onze medicatie inname producten kun je veilig, efficiënt en nauwkeurig medicijnen innemen, zodat je gezond blijft!

Rehabilitatie

Onze producten spelen een cruciale rol bij het herstel, het behoud van jouw gezondheid en het verbeteren van jouw levenskwaliteit.

We hebben bandings wraps die spieren en gewrichten ondersteunen, zwelling en ontsteking verminderen en genezing bevorderen. De arm- en pols mitella’s houden de arm en pols op hun plaats en bevorderen zo het herstel na een blessure. Bovendien, zijn onze cervicaal steunen verkrijgbaar in verschillende maten en ondersteunen ze de nek en ruggengraat, wat helpt bij nekpijn of whiplash-blessures.

Tot slot, helpen onze massageballen, jelly grips en ringen spierspanning te verlichten en gevoel van de zenuwen te stimuleren.

Over het algemeen kunnen deze producten helpen bij revalidatie, helpen de fysieke gezondheid te behouden en het dagelijks leven verbeteren voor jou.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?