Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Uit voorraad leverbaar

Retouren & service Vitility

Service

Hoewel Vitility ernaar streeft om het aantal klachten tot nul te beperken, kan het toch voorkomen dat u een probleem of een klacht heeft. Mocht dit het geval zijn willen wij u vriendelijk vragen om uw probleem of klacht aan ons kenbaar te maken, zodat wij deze snel en correct in behandeling kunnen nemen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht de overeenkomst tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder, de goederen fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons daarvan op de hoogte stellen door middel van het invullen van ons retour formulier.

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na het invullen en verzenden van het retour formulier nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten, die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval binnen 14 dagen nadat je hebt laten weten van de aankoop af te willen zien, van ons terug. De verzendkosten voor het terugsturen van het product naar de verkoper door de consument zijn wel voor rekening van de consument. We mogen wachten met terugbetaling tot we de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Het retouradres staat vermeld op het retour formulier dat bij de bestelling wordt geleverd.

Je kunt ook gebruik maken van het European modelform for revocation om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop af ziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Indien je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht en slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de verzendkosten niet vergoed. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. We gaan over tot terugbetaling zodra we de goederen en het volledig ingevulde retour formulier hebben terugontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Ook in het geval je een deel van de bestelling retourneert, zijn de kosten voor retour van jouw thuis naar de leverancier voor jouw rekening. Raadpleeg voor de exacte verzendkosten jouw vervoerder;

Producten die speciaal volgens de specificaties van de consument gemaakt zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?