Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Welkom

Welkom bij onze websitepagina voor handel met Vitility. Je bevindt je op deze pagina wanneer je geïnteresseerd bent in meer informatie over ons B2B-assortiment. 

Vitility voor bedrijven

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

 

MIXED.Industries

Door de succesvolle uitbouw van Vitility is in 2015 het bedrijf MIXED.Industries in het leven geroepen, gevestigd in Brabant, Nederland. Via MIXED.Industries verlopen alle handelingen met onze B2B-partners. MIXED.Industries levert dagelijks Vitility’s producten uit aan meer dan 40 landen wereldwijd. Je vindt Vitility’s producten in supermarkten, bouwmarkten, apotheken, drogisterijen en medische speciaalzaken. 

Als we partners worden, mag je verwachten dat onze specialiteiten liggen in productontwerp, productie, marketing & promotie en (after)sales. 

Ons doel is om het leven van zoveel mogelijk hulpmiddelgebruikers makkelijker te maken.  

IK WIL EEN B2B-PARTNER WORDEN

Wil je Vitility producten verkopen in jouw winkel?

BESTEL SYSTEEM

Al onze partners bestellen via het B2B-klantportaal. Wanneer je al een bestaande klant bent dan kan je een account aanmaken. Hier kun je online artikelen zoeken, bestellingen plaatsen, recente facturen bekijken, (eerder geplaatste) bestellingen bekijken en opvragen 

PRODUCT INFO & MARKETING MATERIALEN

We willen onze klanten voorzien van gelikte beelden als extra service én een complete informatiebundel. Om dit te realiseren hebben we onze ‘Library’, de beeldenbank. Hierin staan alle (sfeer)beelden, productsheets, marketingkits van productlanceringen, merkbeelden etc. Als partner kun je deze beelden bekijken, downloaden en delen. We geven jou toegang tot de beeldenbank en je kunt op elk moment inloggen. 

WHAT CAN YOU EXPECT?

Het hebben van goede content is de sleutel tot succes. Daarom hebben we een beeldbank gemaakt voor onze resellers, distributeurs en partners. Onze beeldbank heeft al onze nieuwe afbeeldingen en video’s klaar om te downloaden in verschillende formaten. 

Folders: Een A5 folder geeft een beknopt overzicht van het assortiment dat wij aanbieden. Door het formaat van de map is deze makkelijk mee te nemen.

Catalogus (digital): In de catalogus kun je ons complete assortiment bekijken. Kan op aanvraag bedrukt worden. 

Social posts: Heb je content nodig voor jouw sociale kanalen, display-advertenties of site? We hebben verschillende berichten tot jouw beschikking. 

Landingpagina: We bieden alle promotionele productinhoud om bestemmingspagina’s te maken. Makkelijk te winnen en gemakkelijk te gebruiken. We hebben zelfs een landingspagina klaar voor gebruik. 

 

Call to actions: We hebben een kant-en-klare call-to-action (CTA). In onze nieuwsbrief vind je verschillende soorten aanbiedingen om jouw assortiment te vergroten. Met deze deals hopen we dat je de juiste klant bereikt!

POS-material Wij hebben diverse impressiebeelden klaarstaan die eenvoudig gebruikt kunnen worden als banners of POS-materiaal.

Met Vitility is het ook mogelijk om met een campagne de verkoop te bevorderen en de naamsbekendheid te vergroten in gezamenlijke promotie met onze verkooplocaties. Onze campagne, die vaak wordt ingezet voor introducties, bestaat uit flyers, social posts en point of sale-materiaal. Maatwerkoplossingen zijn mogelijk in overleg met onze verkoop- en marketingafdeling.

 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?