Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

office
& leisure

We hebben verschillende aantallen producten die helpen bij terugkerende dagelijkse activiteiten op het werk of het genieten van hobby’s. Handige producten die kunnen helpen bij het lezen, schrijven of kaarten.

Onze producten ondersteunen bij het schrijven. Er zijn gripverdikkingsmiddelen die een betere grip bieden. Een verzwaarde pen vermindert het effect van een trillende hand. Als je aan het schrijven bent, kan het ook handig zijn om beter te zien, omdat het gezichtsvermogen van de meeste mensen vroeg of laat achteruitgaat. Daarom bieden wij verschillende vergrootglazen aan. De definitie van ‘hobby’ betekent een activiteit doen voor plezier en ontspanning. We hopen deze activiteiten voor jou weer leuk te maken.

De producten helpen jou bij het schrijven en lezen en kunnen een aanzienlijke impact hebben op hun dagelijks leven. Hopelijk stellen deze producten jou in staat om volledig deel te nemen aan dagelijkse activiteiten.

Verbeter jouw workflow!

Lezen

We hebben hulpmiddelen ontworpen om jou te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, waaronder lezen.

In ons assortiment hebben we vergrootglazen in verschillende vormen, zoals een handsfree of een klassiek vergrootglas, om bij een visuele beperking te helpen in het gemakkelijk lezen van boeken, kranten en ander leesvoer.

Boekenstandaards kunnen ook nuttig zijn voor wanneer je moeite hebt met het vasthouden van boeken of het vasthouden van een positie tijdens het lezen. Daarnaast, bieden we speelkaarten met vergrote symbolen voor wanneer je graag een kaart spel speelt net als ons, maar moeite ervaart met de tekens te lezen.

Deze producten kunnen een aanzienlijk verschil maken in het leven van jou, doordat je met meer onafhankelijkheid en vertrouwen kunnen genieten van lezen en andere activiteiten.

Schrijven

Producten die jou helpen bij het schrijven, kunnen een enorm verschil maken in jouw dagelijks leven, doordat ze onafhankelijkheid en comfort bevorderen. En kan wanneer je beperkte handkracht ervaart helpen.

De pen- en handvatverdikkers passen over schrijfgerei en bieden een zacht oppervlak dat het gemakkelijker maakt om vast te pakken en te schrijven. Evenzo heeft de reumatische pen een speciaal ontworpen grip die de belasting van hand en pols tijdens het schrijven vermindert. De pen is handig voor wanneer je reumatoïde artritis hebt en pijn en zwelling ervaart in de handen en vingers.

Door meer gemak en comfort tijdens het schrijven te bevorderen, kunnen deze producten het vertrouwen en de onafhankelijkheid van jou helpen te vergroten.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?