office
& leisure

Vitility heeft diverse producten die helpen bij terugkerende dagelijkse bezigheden op het werk of bij het uitoefenen van hobby’s. Handige producten die kunnen helpen bij lezen, schrijven of kaarten.

Vitility heeft allerlei producten die kunnen helpen bij het schrijven. Er zijn gripverdikkers die betere grip bieden. Een verzwaarde pen vermindert het effect van een trillende hand. Tijdens het schrijven kan het ook handig zijn om beter te zien, omdat het zicht van de meeste mensen vroeg of laat achteruit gaat. Daarom bieden we verschillende vergrootglazen aan. De definitie van ‘hobby’ betekent een activiteit doen voor plezier en ontspanning. We hopen deze activiteiten weer aangenaam te maken!

Schrijven

Vitility heeft allerlei hulpmiddelen die het schrijven of het blijven schrijven kunnen bevorderen. Zo zijn er greepverdikkers die betere grip bieden. Een verzwaarde pen en potlood vermindert de effecten van een trillende hand.

Lezen en beter zicht

Bij de meeste mensen worden de ogen vroeg of laat slechter. Vitility biedt diverse oplossingen om toch te kunnen blijven lezen. Denk aan een leesliniaal voor de krant of een boek. Ook voor hobby’s als borduren heeft Vitility oplossingen met bijvoorbeeld een loep die omgehangen kan.

Hobby

Vitility heeft kaarten met grote symbolen en cijfers zodat ook met een verminderd zicht de kaarten leesbaar. Ook biedt Vitility handige houders waardoor kaarten niet meer vastgehouden hoeven te worden.