Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Klachten en garantie

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachtenformulier

U kunt onderstaande velden invullen om uw klacht in te dienen.
Wij sturen u een ontvangstbevestiging op uw e-mailadres.
Binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht ontvangt u een inhoudelijke reactie van ons.

Alleen voor klachten

Het formulier kun je alleen voor klachten gebruiken.

Voor overige vragen verzoeken wij je vriendelijk per e-mail te willen sturen naar info@vitility.com

Klachten en/of geschillen indienen

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vitility.com  Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Vaak willen we het product graag op ons hoofdkantoor beoordelen. Wanneer dit zo is, zullen we hiervoor contact met je opnemen en kun je middels het retourformulier het artikel retour sturen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Retourformulier Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Webwinkelkeur (via www.webwinkelkeur.nl)

Contactgegevens

MIXED.Industries B.V.
Lovense Kanaaldijk 45-4
5013 BJ Tilburg
Telefoonnummer: +31 (0)13 544 61 24
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00
E-mail: info@vitility.com
Kamer van Koophandel: 59476672

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?