Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

kitchen
& dining

Eten en drinken is niet alleen noodzakelijk, het is ook een moment van rust, ontspanning en een kans om met iedereen een fijne tijd te beleven. Wij wensen jou geen stressvolle ervaring tijdens het eten of koken. Iedereen zou tijdens heerlijke tijden een moment van rust en geluk moeten kunnen ervaren.

We hebben producten die net dat beetje extra kunnen bieden. Bijpassend bestek voor je avondeten, een beker waar je comfortabel en overzichtelijk uit kunt drinken en een bord dat zelfstandig eten met één hand ondersteunt. Natuurlijk bieden we ook gebruiksvriendelijke producten aan voor tijdens het bereiden van je eten in de keuken.

Ervaar hulp in jouw keuken!

Koken

We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve producten die koken toegankelijker maken voor jou. We bieden een reeks hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om jou te helpen de uitdagingen te overwinnen waarmee je tijdens het koken te maken kan krijgen.

Onze ergonomische messen bieden bijvoorbeeld een veilige en comfortabele grip, waardoor het gemakkelijker wordt om voedsel met precisie en controle te snijden en hakken. We bieden ook multifunctionele, gebruiksvriendelijke openers, waaronder blik- en flesopeners, pot- en doppen openers.

Al onze producten zijn ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en bruikbaarheid.

We willen koken toegankelijker maken voor iedereen!

Drinken

Producten die zijn ontworpen om jou te helpen bij het drinken, kunnen onafhankelijkheid en levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Deze producten zijn er in verschillende vormen, waaronder bekers met een snuit of inkeping die het gemakkelijker maken om te drinken zonder te morsen, bekerhandvatten en bekersleeves die een betere grip bieden.

Deze producten kunnen nuttig zijn voor wanneer je, of iemand uit jouw nabije omgeving, te maken hebt met hersenverlamming, multiple sclerose of de ziekte van Parkinson. Daarnaast is het ideaal voor oudere volwassenen die door leeftijd, gerelateerde achteruitgang in fijne motoriek of grijpkracht kunnen ervaren.

Uiteindelijk is het doel van deze producten om meer onafhankelijkheid, waardigheid en genot te bevorderen voor jou tijdens het drinken.

Door een scala aan opties en oplossingen aan te bieden, kunnen we ervoor zorgen dat iedereen volledig kan genieten van eten en drinken.

Eten

We zijn er trots op een reeks slimme producten aan te bieden die zijn ontworpen om jou te helpen bij het eten.
Ons ergonomisch bestek helpt met beperkte grijpkracht of handigheid om met meer gemak en comfort te eten. De handgrepen zijn speciaal gevormd en gestructureerd om een veilige en comfortabele grip te bieden.

De bordranden helpen voorkomen dat voedsel over de rand van het bord morst, wat een veelvoorkomend probleem kan zijn bij beperkte mobiliteit.

We zetten ons in om jou te helpen genieten van een betere levenskwaliteit, en onze producten zijn slechts één manier waarop we eraan werken om dat te realiseren.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?