Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Review: rollator

Wij zijn hier om het leven van onze klanten gemakkelijk te maken. Daarom staat het voor ons centraal dat onze producten klanten kwaliteit, ondersteuning, service en functionaliteit bieden. Wij willen blijven doen waar we goed in zijn. Daarom is het van cruciaal belang om onze kwaliteitsnormen te handhaven. In dit proces is het essentieel om contact te hebben met de eindgebruiker, zodat onze producten de perfecte probleemoplossing bieden.

Om onze gloednieuwe rollator succesvol te introduceren vonden wij het ook belangrijk om de producten te laten testen en beoordelen op gebruik en op de look & feel. De rollator is door Sylvia getest tijdens een dagje meelopen met het Vitility-team. Tijdens deze dag heeft zij de producten gebruikt, getest en uiteindelijk beoordeeld. Zij heeft ons aan de hand van een vragenlijst inzicht gegeven in haar gebruikerservaring en zal haar oordeel met ons delen.

We stelden vragen binnen drie thema’s. Thema 1 gaat over haar Gebruikerservaring.

THEMA 1

Gebruikerservaring

1. Welke informatie verwacht jij te vinden over de rollator op onze website straks? 

Dat hier aandacht wordt gegeven aan de voordelen van deze Rollator en uitgebreide Informatie met foto’s van de Rollator met nieuwe Designer kleuren. En eventuele Aangepaste onderdelen. Daarnaast toelichting in praktische handelingen in het dagelijks gebruik van de rollator, zoals het vervoeren in de auto en hoe veel het weegt om te tillen. 

 

2. Wat is jouw ervaring met de rollator? 

Mijn ervaring met de rollator was geweldig, licht van gewicht. Goed te berijden op oneffen paden zoals een wandeling in het bos. Zelfs tijdens het wandelen op bospaden blijft de rollator heel soepel rijden en blijven de wielen goed in balans. Bij andere rollators gaan vaak de wielen zwenken wat niet prettig rijdt als je ermee naar buiten wil gaan. Daarnaast vind ik het kleine vakje met rits heel handig voor het opbergen van je portemonnee en sleutels. En de rugleuning op het zitje van de rollator was ook fijn, ik was persoonlijk helemaal weg van de bordeauxrode kleur (sequoia red). 

 

3. Wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? 

De prijskwaliteit voor dit product is geweldig. Ik vraag me wel af of deze prijs inclusief of excl. de prijzen voor extra toebehoren is?  

[Antwoord: voor het bedrag ontvang je een volledige rollator. Als het gaat om een extra rugband en zitje in een andere kleur, dan zal je hier extra voor moeten betalen omdat dit een extra product is. In een later stadium willen we ook extra’s aanbieden, zoals een bekerhouder, wandelstokhouder of boodschappenmandje. Deze producten zullen we in fases toevoegen aan ons assortiment en zit dus niet binnen het bedrag voor de rollator.] 

 

4. Noem 1 voordeel aan het product 

Zoals ik al heb benoemd. Licht van gewicht, Heel stabiel tijdens het rijden op oneffen paden. 

 

5. Noem 1 nadeel aan het product 

Geen commentaar. 

 

6. Wat bevalt het meeste aan het product? 

Makkelijk te vervoeren met de auto, omdat je deze rollator dubbel kan inklappen en daardoor extra klein wordt. 
 

7. Wat zou het product volgens jou nog beter maken? Zijn er nog eigenschappen die je mist aan het product? (Mogelijk wat je bij vergelijkbare producten hebt gezien) 

Ik mis nog een mandje voor de boodschappen. De afstand tussen het ‘stuur’ en het torso van een lang persoon is naar mijn mening persoonlijk te laag. De afstand tussen mij en de rollator is prima, maar ik ben wel een klein persoon. Verder is het een idee om soort tafeltje in een houder te maken die je zelf kan bevestigen aan de Rollator, want met deze extra functie kan je de rollator ook binnen gebruiken. Dit maakt het ook makkelijker om zelf een kopje koffie of een glas water uit de keuken te halen en het is gelijk een tafeltje dicht bij je en op gepaste hoogte. 

 

8. Wat vind je het belangrijkste dat het product aan moet voldoen? 

Dat het gemakkelijk in gebruik is voor de persoon die hier afhankelijk van is. 

 

9. Ben je op de hoogte van de voordelen van het product? Zo ja, kan je deze dan benoemen? 

Dit is duidelijk uitgelegd aan mij en is eigenlijk vooral wat ik al eerder heb benoemd. Zoals het dubbel opvouwbare systeem en dat het een stabiel model is om mee te rijden. 

 

10. Op een schaal van 1 tot 10 hoe beoordeel je het product?  

Zie volgende pijlers: 

    • Gebruiksgemak – Cijfer:    10 
    • Design (denk aan, vormgeving, etc.)  – Cijfer:   10 
    • PraktischCijfer:   10 
    • KwaliteitCijfer:   10 
    • ComfortCijfer: 10 
    • FunctionaliteitCijfer:   10 

 

11. Is dit product een aanrader? Graag toelichten. 

Dit product is zeker een aanrader, vooral door de nieuwe look die je niet ziet in de rollator wereld. 

 

12. Je gaf aan in de zorg te werken. Kun je vanuit deze expertise ons van feedback voorzien? En hoe denk jij dat mensen waarmee je werkt bij ons product baat zullen hebben? 

Tijdens mijn werk zit ik veel met oudere dames die er graag nog tip-top bij zitten. Ik denk dat de dames waarmee ik werk de nieuwe look zullen waarderen en dat hen aanspreekt, vooral door de verschillende kleuren die straks geleverd kunnen worden. 


13. Via welke kanalen weet jij dat hulpmiddelgebruikers rollators aanschaffen? Bijv. Op advies van een fysiotherapeut etc. 

Via Zorg Comfort Alblasserwaard/ Slierdrecht en Vegro Zorghulpmiddelen.  

 

THEMA 2

ruimte voor extra opmerkingen 

Mogelijk zijn er nog dingen die jou zijn opgevallen tijdens het testen waar wij nog geen vragen over hebben gesteld. In deze sectie geven we graag de ruimte om opmerkingen te plaatsen die je nog kwijt wil. 

Ik heb met plezier deze rollator mogen testen en in de gestelde vragen heb ik met mijn opmerkingen hopelijk voldoende de vragen beantwoord. 

En ik ben zeker enthousiast over dit product en hoop dat dit gauw in de verkoop komt want dan ben ik zeker geïnteresseerd. Ik zie graag jullie t.z.t. de brochure tegenmoet. 

THEMA 3

star rating

Naar aanleiding van alle vragen zien we nog graag een samenvattende ster-beoordeling terug. Met hoeveel sterren van 1 tot 5 beoordeel jij het product of de producten? Arceer de hoeveelheid sterren. 

Dit product is zeker 5 sterren waard.

★ ★ ★ ★ ★ 

Bedankt Sylvia!

Nogmaals bedankt voor het invullen van de vragenlijst en het nemen van de tijd om onze producten te testen! Dankzij jouw input kunnen wij ervaringen delen met onze klanten en ervoor zorgen dat onze producten continu worden verbeterd. We hopen dat je de producten met veel plezier zult gebruiken, maar afgaande op de cijfers komt dat goed!

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?