Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

bathroom
& toilet

In en uit de douche en het bad kunnen stappen of van het toilet kunnen komen is iets wat mensen vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Als je lichamelijk ongemak ervaart, zijn de bovenstaande dingen niet zo eenvoudig om te doen. Echter, nemen we graag zoveel mogelijk ongemakken weg en zorgen ervoor dat jij zelfstandiger kunt wonen.

We hebben voor comfort, ondersteuning, gemak en veiligheid. Dat is wat we allemaal willen. Wij bieden producten die je kunt gebruiken voor jouw persoonlijke verzorging terwijl je een douche of een bad neemt. Ben je op jouw hoede voor uitglijgevaar in jouw badkamer? Dat dekken we ook af met onze veiligheidsproducten. Deze producten bieden de onafhankelijkheid waar we allemaal zo naar verlangen.

Ervaar een frisse start van je dag!

Persoonlijke hygiëne

Persoonlijke hygiëne is een essentieel aspect van de algehele gezondheid en het welzijn. Het gaat om het schoonhouden en verzorgen van verschillende lichaamsdelen om infecties en andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Persoonlijke hygiëne omvat hand- en voetverzorging en gemakkelijke toegang tot moeilijk bereikbare lichaamsdelen.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen in en uit de douche. Met beperkte mobiliteit van de armen of het gehele bovenlichaam kan het een uitdaging zijn om de rug of benen te bereiken. In dergelijke gevallen zijn (was)hulpmiddelen met een verlengd handvat nuttig, zoals sponzen, borstels, kammen of washulpen. Het is prettig dat er hulpmiddelen zijn die een verlenging van de arm bieden waarmee je deze lichaamsdelen gemakkelijk kan bereiken.

Door nauwelijks jouw voeten en handen te verzorgen, kunnen er ook enkele problemen ontstaan, zoals blaren, ingegroeide teennagels en eelt. Je kunt de nagelknipper, nagelvijl, voetrasp, puimsteen en nagelvijl gebruiken om deze problemen te bestrijden.

Baden en douchen

Ongeveer 60 procent van alle verwondingengerelateerde bezoeken aan de spoedeisende hulp is van neergevallen mensen van 65 jaar en ouder. Hiervan vindt 80% van de valpartijen binnenshuis plaats in de badkamer.

Om de badkamer veilig te maken biedt Vitility verschillende producten aan. Deze producten kunnen jou ondersteunen en houvast bieden tijdens het douchen, baden en toileteren.

De producten varieren van makkelijk te bevestigen wandbeugels zoals de Quick mobile rails tot normale bad- en wandbeugels. Om uitgleiden te voorkomen hebben we zowel een douche- als badmat.

We kunnen ons voorstellen dat bij een afname in beenkracht en uithoudingsvermogen het prettig is om even te kunnen zitten tijdens het baden of douchen. Hiervoor bied Vitility enkele douche- en badzitjes aan.

Ben jij gevallen en is jouw pols gebroken? Dat is natuurlijk niet zo prettig en gaat met een hoop ongemak gepaard, want ook met verband of gips zal je onder de douche moeten stappen. Hoe kan je dit materiaal dan beschermen? Vitility heeft verschillende maten gipshoezen.

Toiletbezoek

Om jou tijdens het toiletteren van zoveel mogelijk gemak en comfort te voorzien hebben we twee toilet verhogers in de aanbieding. Deze producten kunnen makkelijk op de wc bevestigd worden, waardoor het zitten en opstaan soepeler zal verlopen.

Daarnaast hebben we het fixatie broekje, een product dat jou de nodige ondersteuning biedt na een operatie, bevalling, of bij incontinentie. Dit broekje houdt jouw incontinentie- en maandverband op de juiste plek.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?