Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

sleeping
& living

Onze producten helpen in en om je slaapkamer en huis. Het assortiment ‘Slapen & Wonen’ varieert van meubelverhogers die het comfort bieden dat je nodig hebt tot producten die ondersteuning bieden bij het aankleden.

Deze producten bieden ondersteuning in en om je bed, want een goede nachtrust zorgt voor een opgewekte houding en meer energie de volgende dag. Daarnaast is het ook fijn om producten te hebben die je helpen om zelfstandig aan te kleden. Dat kan variëren van schoenlepels tot knopenhaken. Met deze producten kom je de ochtend door met minder complicaties.

We maken uitdagende activiteiten weer eenvoudig en leuk met ondersteuning bij in jouw huis!

Aankleden

We bieden een reeks producten die zijn ontworpen om het aankleden gemakkelijker te maken voor personen met mobiliteits- of behendigheidsproblemen.

Onze knopenhaak is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die moeite hebben met de fijne motoriek en biedt een eenvoudige en effectieve manier om knopen vast te maken. Onze ritssluitingring maakt het gemakkelijk om jassen of broeken dicht te ritsen.

De aankleedstok helpt je bij het aantrekken van kleding zonder te strekken of inspannen. Onze schoenveters en schoenlepels maken het gemakkelijker om schoenen aan en uit te trekken zonder te bukken of naar de voeten te reiken.

Ten slotte, biedt onze sokhulpmiddel een handige manier om sokken aan en uit te trekken.

In en uit bed stappen

We bieden een reeks producten die zijn ontworpen om de veiligheid en toegankelijkheid van jouw (slaapkamer)meubilair te verbeteren.

Zo is onze bedtouwladder een must-have voor wie moeite heeft met opstaan. De ladder kan eenvoudig aan het voeteneinde van het bed worden bevestigd en biedt stevig en betrouwbaar comfort.

Onze bedondersteuning is een ideale oplossing. Het past stevig tussen de matras en het bed en biedt een handvat om vast te houden bij het in- en uitstappen.

Ten slotte, zijn onze meubelverhogers perfect voor mensen die moeite hebben met bukken of lage meubels bereiken. Je schuift de verhogers gemakkelijk onder de poten van je bed of ander meubilair.

Of je nu op zoek bent naar een bedtouwladder, bedsteun of meubelverhogers, wij hebben de perfecte oplossing.

Gemak in bed

We bieden een reeks producten die zijn ontworpen om het dagelijks leven en slapen comfortabeler te maken.

Voor mensen met mobiliteitsproblemen bieden onze urinalen en bedpan met deksel een handige en hygiënische manier om aan persoonlijke behoeften te voldoen zonder het bed te hoeven verlaten. Onze elleboog- en hielbeschermers bieden extra demping en bescherming voor gevoelige gebieden die vatbaar zijn voor irritatie of drukplekken.

Onze dekenboog is perfect om te voorkomen dat lakens en dekens direct op de gevoelige huid rusten, terwijl onze haarwasbak het gemakkelijk maakt om haar te wassen zonder het bed te verlaten. Onze bed dienbladen en bedtafels bieden een handig oppervlak om te eten, lezen, enz.

Alles wat je nodig hebt voor meer gemak in bed!

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?