sleeping
& living

Vitility heeft producten die helpen in huis en in je slaapkamer. Het assortiment “Sleeping & Living” varieert van meubelverhogers die het makkelijker maken om in en uit bed te komen tot producten die ondersteuning bieden bij het aankleden.

Vitility biedt producten die ondersteunend zijn in en om je bed want een goede nachtrust zorgt voor een opgewekte houding en meer energie. Naast ‘ondersteuning’ is het ook fijn om producten te hebben die je helpen bij het zelfstandig aankleden. Dat kan variëren van schoenlepels tot knoophulpmiddelen. Met de producten van Vitility kom je makkelijker de ochtend door. We maken moeilijke activiteiten weer eenvoudig en leuk!

In en rond het bed

Een goede nachtrust zorgt voor een vrolijke levenshouding en meer energie. Toch is ongeveer de helft van alle mensen ontevreden over zijn of haar nachtrust. Vitility heeft een ruim assortiment handige oplossingen voor meer comfort en gemak in en rondom het bed.

Comfort in huis

Meer comfort in huis wil iedereen wel. Niet alleen uit noodzaak maar ook uit gemak. De producten van Vitility maken ongemakkelijke handelingen weer eenvoudig en prettig.

Aan- en uitkleden

Vitility heeft een aantal producten die u kunnen helpen met het aantrekken van uw kleding. Daarbij kunt u denken aan het dicht doen van de knoopjes van een blouse of het aan- en uittrekken van schoenen.

Huishouden

Vitility heeft ook producten die het makkelijker maken om bepaalde huishoudelijke taken uit te voeren zoals het uitwringen van een vaatdoekje.