Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

Beoordeling: beker concept

Wij zijn er om het leven makkelijk te maken van onze klanten. Hierin staat voor ons centraal dat onze producten klanten van kwaliteit, ondersteuning, service en functionaliteit voorzien. Om te blijven doen waar we goed in zijn is het belangrijk om onze standaard van kwaliteit te waarborgen. In dit proces is het van belang om met de eindgebruiker in contact te komen, zodat de onze producten de perfecte problem-solution fit bieden.  

Om ons gloednieuwe ‘cup concept’ succesvol te introduceren, vonden we het ook van belang om de producten te laten testen en beoordelen op de look & feel. Alle producten van de bekerlijn zijn getest door Chantal! Voor 1 week lang heeft ze de producten gebruikt, getest en uiteindelijk beoordeeld. Aan de hand van een vragenlijst heeft ze ons inzicht geboden op haar gebruikservaring en zal zij haar beoordeling met ons delen.

Binnen 3 thema’s hebben we vragen gesteld. Thema 1 is de verpakking, aangezien een product aanschaffen allemaal begint met een eerste blik werpen op de verpakking van het product! 

THEMA 1

verpakking

1.  Wat vind je van het uiterlijk van de verpakking? 

De verpakking heeft direct een mooie en strakke uitstraling! Daarnaast is er duidelijk afgebeeld wat er in de verpakking zit en met welk product je dus te maken hebt. 
 

2. We vinden het belangrijk met onze FSC-verpakkingen dat er een kwaliteitsnorm wordt nageleefd. Wat vond je van de kwaliteit van de verpakking? 

In mijn beleving voelde het verpakkingsmateriaal stevig aan. Dit ervaarde ik als prettig, omdat het daardoor degelijk aanvoelt. 

3. Op de verpakking staat een uitleg over hoe je het product kunt gebruiken door middel van handelingsfoto’s. Maakt deze uitleg het gebruik van het product (on)duidelijk? Graag toelichten waarom het wel of niet duidelijk is. 

Wat ik al eerder aangaf was dat er in een oogopslag goed zichtbaar is om wat voor een product het gaat. Daarnaast, zie je bij het omdraaien van de verpakking de verschillende handelingen. Deze toelichting op de achterkant maakt het voor mij duidelijk. 

4. Er staan 11 vertalingen van de productnaam op de verpakking en een QR-code die leidt naar een productvideo. Begrijp jij wat alles betekent op de verpakking, zoals bijvoorbeeld bovenstaande beschrijvingen? Zo nee, wat niet? 

Alle zichtbare informatie en beschrijvingen waren duidelijk voor mij. Van de Cup ring werkte jammer genoeg de QR-code werkte niet. Ik heb niet van alle producten de QR-codes getest, maar de ring was mij het opgevallen dat de QR-code niet functioneel was.

[Antwoord vanuit ons: Het klopt dat de QR-code op het moment van testen nog niet werkte, omdat het gloednieuwe producten zijn, bestaan er nog geen complete handelingsvideo’s. Deze zijn overigens wel in productie! Tot die tijd hebben we deze feedback verwerkt en leiden nu de QR-codes naar de webshop] 

5. Is de verpakking goed leesbaar? Zo nee, wat maakt het beter leesbaar? 

Het is duidelijk leesbaar voor mij, mogelijk voor een ouder persoon is dit meer een uitdaging. Echter, kan ik mij voorstellen dat in sommige kleine verpakkingen het niet haalbaar is om groter te plaatsen. 
 

6. Ontbraken er volgens jou nog onderdelen aan de verpakkingen? Zo ja, wat dan? 

De verpakking van de beker vond ik nogal lastig open te maken ter aanleiding van een schuifopening. Ik geef jullie daarom als tip mee om hier in een later stadium rekening mee te houden, aangezien ik mij kan voorstellen dat het lastiger is voor een ouder persoon. 

THEMA 2

gebruikerservaring

1. Wat is jouw ervaring?  

De beker vind ik fijn en voelt degelijk aan. Doordat, het product zo stevig is heb ik er wel het idee bij dat het goed bruikbaar is voor zowel volwassenen als kinderen. 
 

2. Wat vind je van de prijs-kwaliteitverhouding? 

Ik de verhouding goed voor de kwaliteit die je krijgt. Schappelijke bedragen! 

3. Noem 1 voordeel aan het product 

De producten zijn stevig. De beker kan tegen een stoot en daarom vind ik het kinderproof! 

4. Noem 1 nadeel aan het product 

Ik vind dat de hoes van de beker erg sterk ruikt bij het begin van gebruiken. Na meerdere malen wassen is die geur eruit.  

5. Wat bevalt het meeste aan het product? 

Handvaten zijn erg handig om te gebruiken bij een kind, maar ook om te oefenen met drinken uit een normale beker! 
 

6. Wat zou het product volgens jou nog beter maken? Zijn er nog eigenschappen die je mist aan het product? (Mogelijk wat je bij vergelijkbare producten hebt gezien). 

Jullie zouden, indien de wens is om meer op kinderen te richten, daarbij ook een soort van tuit bovenkant kunnen maken die je los erop kan plaatsen. Doormiddel van de tuit kan je de beker eventueel langer gebruiken met de kinderen tijdens het oefenen van drinken. Zie de bijgevoegde afbeelding. 

7. Wat vind je het belangrijkste dat het product aan moet voldoen? 

Het is van belang dat de producten voldoen aan een goede stevigheid. 

8. Tegen welk probleem loop je aan en biedt dit hulpmiddel hier de beste oplossing voor? Licht graag toe. 

Zoals ik eerder benoemde vond ik de geur van de hoes om de beker opmerkelijk.   

9. Op een schaal van 1 tot 10 hoe vind je het product?  

Zie volgende pijlers: 

    • Gebruiksgemak – Cijfer: 9 
    • Design (denk aan, vormgeving, etc.)Cijfer: 8 (complimenten gekregen op mijn werk wat een leuke beker ik mee had genomen 😊) 
    • PraktischCijfer: 9 
    • KwaliteitCijfer: 9 
    • ComfortCijfer: 9 
    • FunctionaliteitCijfer: 9 

 

10. Uit jouw informatie blijkt dat je kennis hebt als medewerker in de zorg. We zijn heel benieuwd naar jouw mening over de producten vanuit jouw expertise en achtergrond. Zijn deze producten een aanrader en geschikt om te gebruiken voor de mensen waarmee jij werkt in de verzorging? Graag toelichten waarom wel of niet, en wat je dan graag anders zou zien vanuit deze blik. 

Zoals bovenstaand al beschreven zou je deze beker ook in kunnen zetten voor kinderen. Zoals met het oefenen om te leren drinken uit een beker of een kind dat net kan drinken uit een beker (wat bij mij het geval is). 

Vanuit mijn zorggebied werk ik ook met ouderen en dan zijn de houders erg fijn, zeker die met beide handvaten. Daarnaast zou ook voor de oudere doelgroep een tuit handig kunnen zijn. 

Een top van mij: je kunt er warm en koud uit drinken en door de houder erom is het met warm drinken ook een goede thermosfunctie en verbrand je niet zo snel je vingers/handen. 

THEMA 3

star-rating

Naar aanleiding van alle vragen zien we nog graag een samenvattende ster-beoordeling terug. Met hoeveel sterren van 1 tot 5 beoordeel jij het product of de producten? Arceer de hoeveelheid sterren. 

Ik geef het product 5 sterren. 

★ ★ ★ ★ ★ 

Bedankt Chantal!

We hebben Chantal bedankt voor het invullen van de vragenlijst en de moeite voor het testen van de producten! Dankzij deze input kunnen we ervaringen delen met jullie en zorgen we hiermee dat onze producten verbeterd worden. We hopen dat Chantal veel plezier zal hebben van de producten, maar aan de cijfers te zien zal dat wel goedkomen! 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?