Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

onze nieuwe wandbeugel voor jouw huis

veiligheid en stijl in één

Bij ons viel een opvallende trend op in de ADL-markt, en we dachten meteen: dat kan beter! Huishoudens worden steeds vaker ingericht met matzwarte, witte en beige afwerkingen, en deze trend wordt ook omarmd in badkamers en toiletten. 

We begrijpen dat de badkamer een ruimte is die dagelijks intensief wordt gebruikt, maar helaas ook een plek waar veel valgevaar ontstaat, vooral voor ouderen. Jaarlijks belanden meer dan 4.000 mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer, en naarmate we ouder worden, neemt het risico op vallen alleen maar toe. Dit komt doordat met de leeftijd de flexibiliteit en fysieke kracht verminderen, wat vaak resulteert in blijvend letsel. Daarom is een veilige badkamer van essentieel belang. 

Gelukkig zijn er veel manieren om valpartijen te voorkomen door middel van een aangepaste badkamer, zoals bad- en douchematten en wandbeugels om aan vast te houden. En daarom introduceren we graag onze nieuwe wandbeugel, speciaal ontworpen om valpartijen te voorkomen en tegelijkertijd jouw badkamer een nieuwe, stijlvolle look te geven. 

Vorige slide
Volgende slide

onze wandbeugel

Voorkom vallen met ons stevige en stijlvolle ontwerp wandbeugel, geschikt voor uw douche, bad en toilet. Maar wacht, er is meer! Het veelzijdige ontwerp kan ook schitteren in andere hoeken van uw huis en overal een vleugje verfijnde elegantie toevoegen. De wandbeugel kan moeiteloos 150 kg aan, zodat u met vertrouwen kunt genieten van alle voordelen.

Het voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen met CE-markering. En we stoppen niet bij veiligheid; ons ontwerp is een waar kunstwerk dat naadloos samenvloeit met het interieur van uw huis. Geen alledaagse wandbeugels hier, maar een echt statement dat uw interieur laat stralen.

Product

design

Ben je benieuwd hoe onze wandbeugel eruit ziet en uit welke onderdelen deze bestaat? Onze wandbeugel beschikt over unieke eigenschappen die we al te  graag met je delen.

De beugel is het resultaat van een creatief proces waarbij we een stevige kunststof beugel met schroefbevestiging hebben ontworpen. Het product wijkt af van de standaard “loodgieterbuisvormen” en is eenvoudig te installeren met behulp van 2 schroeven.

Kies voor veiligheid en stijl in jouw badkamer met onze nieuwe beugel. Maak van jouw badkamer een veilige en aantrekkelijke ruimte voor iedereen!

schroef

bevestiging

De wandbeugel kan moeiteloos worden geïnstalleerd met het meegeleerde bevestigingsmateriaal bestaande uit: pluggen, hoogwaardige RVS schroeven en drukverdeling ringen. hierdoor word de wandbeugel stevig aan de wand gemonteerd.

beschikbaar in

2 kleuren

Op dit moment is de wandbeugel verkrijgbaar in twee kleuren: charcoal black en pearl white. De afmetingen van de wandbeugel zijn 35 cm in lengte en 4 cm in breedte.

SOLIDE

ABS kunststof

De wandbeugel heeft een gewicht van 0.45 kg, waardoor het een robuust product is dat je zekerheid en veiligheid biedt tijdens gebruik. Bovendien blijft de wandbeugel temperatuur neutraal, waardoor deze niet koud of warm aanvoelt zoals bij een RVS-wandbeugel.

Maak jouw badkamer veilig met deze

design wandbeugel

ervaar

ondersteuning, stabiliteit & grip

De wandbeugel biedt aanzienlijke ondersteuning en grip, waardoor het ideaal is voor gebruik in de douche, badkamer en toilet. Echter, de veelzijdigheid van de wandbeugel beperkt zich niet tot sanitaire ruimtes; het kan ook elders in huis worden gebruikt waar betrouwbare grip en ondersteuning nodig zijn.

draagkracht tot

150 kg

Veiligheid is onze topprioriteit, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze wandbeugel een imposant gewicht van 150 kg kan dragen. We willen dat je volledig op onze producten kunt vertrouwen, daarom streven wij naar de hoogste kwaliteit en optimale duurzaamheid.

ontworpen om lang mee te gaan

CE-markering

Daarnaast hebben we voor ons product ook aandacht besteed aan de richtlijnen voor de geldende eisen qua gezondheid, veiligheid, prestatie en milieu. Onze wandbeugel is CE gemarkeerd, wat betekent dat het voldoet aan de EU-standaard op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Zo weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. 

aantrekkelijk

Design

Als het op stijl aankomt, begrijpen we dat je geen wandbeugel wilt die eruitziet als een medisch hulpmiddel. Onze wandbeugel is voorzien van een elegant design dat naadloos aansluit bij de esthetiek van jouw huis. We willen voldoen aan de vraag in de markt, of liever nog, erop vooruitlopen.

betaalbare prijs voor

een duurzaam product

Wat betreft de prijs, hebben we ervoor gezorgd dat onze wandbeugel betaalbaar is in vergelijking met andere opties op de markt. Voor een redelijk bedrag kun je jouw badkamer voorzien van extra veiligheid en stijl voor een lange tijd. 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?