Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Uit voorraad leverbaar

Niks is buiten bereik met onze

grijpers!

De titel geeft al aan dat het doel van de grijpers is om voorwerpen te bereiken die normaal gezien lastig zijn om te bereiken.  

Met onze grijpers is het mogelijk om spullen die te hoog of te laag liggen op te pakken zonder te hoeven bukken of strekken. Dit is prettig wanneer je last hebt van de rug en beperkte (arm)mobiliteit ervaart.  
 
De grijper kan ook worden gebruikt door personen met artritis, die het misschien een uitdaging vinden om zwaardere voorwerpen vast te houden vanwege hun verzwakte grijpkracht. Daarom is de grijper een ideaal hulpmiddel voor mensen met beperkte mobiliteit, omdat ze hiermee voorwerpen kunnen oppakken zonder zichzelf te overbelasten. 

Previous slide
Next slide

Onze grijper

De grijper is een handig hulpmiddel voor mensen met lichamelijke beperkingen of voor mensen die niet kunnen bukken of strekken.  

grijper

eigenschappen

ZWART-RODE KLEUR

Waar de grijpers voorheen grijs met blauw waren, zijn deze nu zwart met een bordeauxrood handvat én ons logo. Hierdoor passen ze beter in de uniformiteit van ons assortiment. Bij het merk Vitility passen donkere en rustige kleuren. Kleuren die het gevoel van luxe geven en ervoor zorgen dat het product beter past binnen een huiselijke omgeving. 

LICHTE HANDGREEP

Door licht in de handgreep te knijpen, sluit de grijper zich om het object heen.  

LICHTE VOORWERPEN

De grijper is geschikt voor het vasthouden van kleine en lichte voorwerpen, waaronder afstandsbedieningen en tijdschriften. Door de Grijper met magneet en haak pak je ook nog eens gemakkelijk sleutels op.   

Voeg je header hier toe

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?