Voor 21.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, levertijd 1-3 werkdagen
Uit voorraad leverbaar

KIES JE TAAL

MAAK KENNIS MET de

aanpasbare
rollator!

Een vraag die jij jezelf kan stellen is: “hoe typeer ik vrijheid?”. Dit is een vraag die wij onszelf stelden en daar is naar onze mening één duidelijk antwoord op: mobiliteit. Jezelf van A tot B kunnen brengen geeft immense vrijheid met zich mee. In beweging blijven, de wereld verkennen, een koffie drinken bij de buurvrouw en op visite gaan bij de (klein)kinderen. Dat is wat voor ons vrijheid betekent! 

Wanneer je iets minder goed ter been bent wil je natuurlijk zo lang, en graag, mogelijk jouw vrijheid behouden. Om mobiel én stabiel door het leven te gaan zijn er diverse hulpmiddelen die jou daarin kunnen ondersteunen. De hulpmiddelen die jouw mobiliteit vergroten kunnen variëren van wandelstokken, rolstoelen tot rollators!  

Met Vitility hebben we door de jaren heen verschillende rollators uitgebracht, maar geen een zag eruit én functioneerde zoals onze gloednieuwe rollator. Hiermee ga jij zéker met ondersteuning van A naar B gebracht worden.  

In het afleggen van een reis kan het tussentijds ook prettig zijn om even wat uit te rusten. Onze rollator fungeert tevens als zitting om tijdens de wandeling op adem te komen of om natuurlijk te genieten van een mooie omgeving.  

Vorige slide
Volgende slide

Onze rollator

De compactheid van de rollator is te danken aan het dubbel opvouwbare systeem, wat een groot voordeel is bij beperkte opbergruimte in huis of in de auto!

De rollator is uitgerust met een zachte zitting, rugleuning en ergonomisch gevormde handgrepen voor een betere grip en extra comfort. Bovendien is deze voorzien van parkeer- en handremmen, waarbij je de remmen handmatig kunt afstellen. De remkabels zijn netjes weggewerkt in het frame, wat niet alleen het uiterlijk van het product verbetert, maar ook zorgt voor veiligheid door het voorkomen van losse remkabels waar je aan kunt blijven haken.

Daarnaast kun je de hoogte van de rollator aanpassen aan jouw wensen. Verander de hoogte van de rollator binnen enkele ogenblikken met behulp van 3 standen!

Onder de zitting bevindt zich een grote tas voor het veilig opbergen van spullen en een tasje waarin een kleiner formaat portefeuille past. Deze tassen zijn bevestigd aan de rollator en kunnen worden afgesloten met een rits om diefstal te voorkomen.

De speciale zachte anti-lek wielen bieden uitstekende grip zowel buitenshuis als binnenshuis.

Dit aantrekkelijke design is verkrijgbaar in de kleuren sequoia red, forest green en charcoal black. De 3 standaardkleur modellen gelden voor het frame en de stof. 

de mogelijkheid tot

personalisering

Een bijzonder aspect aan deze rollators is dat je de kleuren kan mixen & matchen naar jouw wensen! Zo kan je een charcoal black rugband combineren met het forest green frame! Hierdoor kan je zelf de kleuren kiezen bij elkaar die jij het mooist vindt en bijvoorbeeld het beste past bij jouw dagelijkse outfits!  

frame

(3 kleuren)

rugband

(6 kleuren)

zitting

(6 kleuren)

rollator

Mix, match & customize

Bij Vitility geloven we in het empoweren van individuen om zelfstandige levens te leiden.

Ons innovatieve Mix, Match & Customize concept revolutioneert dagelijkse hulpmiddelen met stijl en functionaliteit.

Ontdek de producten in deze reeks om bij jouw stijl te passen!

Inspiration

 • 1

  Frame

  • 70510580 Charcoal black  0,00

  • 70510590 Forest green  0,00

  • 70510600 Sequoia red  0,00

 • 1

  Zitting

  • 70510680 Charcoal black  0,00

  • 70510690 Forest green  0,00

  • 70510700 Sequoia red  0,00

  • 70510710 Stone grey  0,00

  • 70510720 Rainbow diamond  0,00

  • 70510730 Beachy yellow  0,00

 • 1

  Rugband

  • 70510620 Charcoal black  0,00

  • 70510630 Forest green  0,00

  • 70510640 Sequoia red  0,00

  • 70510650 Stone grey  0,00

  • 70510660 Rainbow diamond  0,00

  • 70510670 Beachy yellow  0,00

 • 1

  Wielen

  • 70510610 Charcoal black  0,00

Totaal  0,00
Offerte aanvragen

Rollator – configurator

Samenstelling bouwen

Totaal -

Offerte aanvragen

Wandel in stijl met onze

moderne rollator

verstelbaAr

remblok

Even voortbordurend op de remmen… Normaliter slijt bij een rollator het remblokje waardoor je de remkabels opnieuw moet spannen (wat extra zorgen en gereedschap kost). Op onze rollator zit een makkelijk aan te draaien remblokje, waardoor je het makkelijk kan verstellen. Het verstellen van het remblokje is gunstig wanneer in de loop van de tijd slijtage aan het blokje ontstaat, maar dan moet je al enige kilometers afgelegd hebben. Een kleine bonus: mocht je een pitstop willen maken dan heb je rechts een handrem om hem makkelijk neer te stallen. 

ONzichtbare

remkabels

Vanuit onze visie is dit ideaal, niks of niemand kan nu blijven hangen in de kabels. Waardoor er minder kans is op het stuk gaan hiervan waardoor geen kabel zou los kunnen schieten. Bovendien, zijn de weggewerkte remkabels een bijdrage aan het totale designplaatje. 

AANTREKKELIJK

Dutch design

Waarschijnlijk een van de belangrijkere onderdelen voor velen… Namelijk, een aantrekkelijk ontwerp! Aangezien, je het product dagelijks gebruikt en je jouw best hebt gedaan op een prachtige outfit dan is het een enigszins jammer dat een rollator jouw moment om uit te blinken in de weg zit. Daarom vonden we het van belang om het product er modern en luxe uit te laten zien. Bovendien, willen we dat het product natuurlijk matched met de uitstraling van Vitility, luxueus en eigentijds.  

een dubbelopvouwbaar

compact systeem

We spraken eerder over het van A tot B komen, en soms is daar een auto voor nodig. Het is jammer wanneer je beperkte ruimte in de kofferbak hebt en daardoor niet jouw trouwe kameraad kan meenemen. Om te zorgen dat je de rollator altijd mee kan nemen hebben we in het ontwerpproces rekening gehouden met een dubbel opvouwbaar systeem.  

Wat houdt dan ‘dubbel opvouwbaar’ in?

Het zitje kan je optrekken waardoor het 1x inklapt en ons unieke scharnier systeem zorgt ervoor dat de rollator in een soepele beweging nog 1x ingeklapt kan worden.

Hiermee klik je het product gemakkelijk in elkaar en uit elkaar, waardoor het product ideaal plat gemaakt kan worden.

Dit maakt de rollator compact om te vervoeren met zowel een kleine of grote auto! 

ZACHTE

banden(anti-lek)

Natuurlijk wil jij een goede grip op de weg hebben, daarvoor zijn de perfecte bandjes nodig. Wat deze banden zo speciaal maakt is dat ze zacht zijn, en daardoor lekker soepel over de wegen rijden. Daarbij komt dat jij niet bang hoeft te zijn om met een lekke band langs de weg komt te staan, want van die tijden heb je genoeg gehad! Deze banden zijn namelijk de perfecte tussenweg tussen de standaard harde massieve banden en de soepele luchtbandjes. Hierdoor zal jij extra comfort ervaren omdat harde schokken tijdens het wandelen gedempt worden. Oh, en mocht je het jezelf afvragen wat het materiaal is: rubberen banden met sterke kunststof (EVA PU) velgen. 

in hoogte

verstelbaar

Pas de hoogte van de handvatten van de rollator aan om een comfortabele en ergonomische grip te garanderen. Of je nu lang of kort bent, onze rollator heeft je gedekt.

degelijke

rollator

We spreken in de titel over een ‘degelijke rollator’ en dat is niet zomaar. Het ontwerp is zo stevig dat deze 120 kg kan dragen.

Daarnaast voldoet het product aan alle CE medical device eisen.

Voldoet aan alle CE medical device eisen. Nu horen wij jou denken “CE de wat?”. Met een CE-certificering wordt verklaard dat het product de EU-standaard van gezondheid, veiligheid en aan bescherming van het milieu voldoet! Toch, extra fijn om die bevestiging te hebben! 

user experience

rollator

Om onze gloednieuwe rollator succesvol te introduceren vonden wij het ook belangrijk om de producten te laten testen en beoordelen op gebruik en op de look & feel. De rollator is door Sylvia getest tijdens een dagje meelopen met het Vitility-team. Tijdens deze dag heeft zij de producten gebruikt, getest en uiteindelijk beoordeeld. Zij heeft ons aan de hand van een vragenlijst inzicht gegeven in haar gebruikerservaring en zal haar oordeel met ons delen.

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?