Fitness

Je fit voelen en lekker in je vel zitten is een groot goed. Daarom heeft Vitility een collectie artikelen die daarbij helpen. De artikelen zijn geschikt om thuis te gebruiken. Een wekelijkse trip naar de sportschool is immers niet voor iedereen.
Fietstrainer
De fietstrainer zorgt voor verbetering van de spierkracht, conditie, bloedcirculatie en coördinatie van het onderlichaam. Alleen voor zittend gebruik, bijvoorbeeld wanneer men tv kijkt of in de tuin zit. De fietstrainer heeft een zwart stalen frame.
BEKIJK PRODUCT
Handtherapie putty - extra extra zacht
De handtherapie producten en materialen zijn geschikt om de kracht in vingers, handen en polsen te trainen. Daarnaast kan men ze gebruiken voor revalidatieoefeningen en voor verbetering van de grip van verzwakte vingers en handen. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke kleur heeft een andere weerstand.
BEKIJK PRODUCT
Massagebal - groot
De flexibele kunststof bal is geschikt voor vingeroefeningen en greepverbeteringen. Stimuleert het tastzin in de handen en verbetert de flexibiliteit en kracht in de vingers. De bal is bedekt met zachte afgeronde stekeltjes, die ervoor zorgen dat de zenuwen in de hand worden geprikkeld en de spieren worden gestimuleerd.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next