Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Uit voorraad leverbaar

Vitility tijdlijn

1976

De start van Vitility gaat ver terug want het begon allemaal in 1976. Marina en Paul Boeren richtten toen het bedrijf “Boeren Medical” op. Hun aanbod bestond uit dagelijkse hulpmiddelen voor mensen met diabetes en verschillende diensten om hun leven te vergemakkelijken.

2008

Vitility is ontstaan vanuit de visie om meer mensen te helpen die dagelijks lichamelijke uitdagingen ervaren en hun zelfstandigheid beginnen te verliezen.

2014

Later had Vitility een breder assortiment producten voor specifieke wensen, waardoor we een grotere doelgroep konden helpen. Als gevolg hiervan werd onze visie significanter en nauwkeuriger. We willen dat Vitility opvalt. Daarom realiseerden we een opvallend, kleurrijk verpakkingsconcept en categoriseerden we onze categorieën op een heldere en krachtige manier.

2017

Vitility International biedt een breed scala aan producten aan winkels, speciaalzaken en zorgprofessionals in meer dan 40 landen. In 2017 is MIXED.Industries opgericht en is het bedrijf achter het merk Vitility dat alle B2B transacties afhandelt. Ons hoofdkantoor staat in het Brabantse Tilburg, waar alle creativiteit en inspiratie groeit en vloeit voor nieuwe producten, verpakkingen en service.

2022

Na een zeer trouwe en trotse tijd gaat Marina Boeren met pensioen! Sindsdien is Vitility in handen van haar zoon Dave Boeren. Het is dus van begin af aan altijd een echt familiebedrijf geweest. Samen met zijn mede-eigenaren, Mark Taris en Jurgen Schollen, en natuurlijk een gedreven en gemotiveerd team, verbeteren we het dagelijkse leven van mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. 

After a very loyal and proud time, Marina Boeren is happily retiring! Since then, Vitility has been owned by her son Dave Boeren. So it has always been a real family business from the get-go. Together with his co-owners, Mark Taris and Jurgen Schollen, and a driven and motivated team, we improve the daily lives of people who could use extra support. 

Vitility voor bedrijven.

Vitility is beschikbaar in meer dan 40 landen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze partners over de hele wereld. Samen met onze partners maken wij het leven makkelijker voor mensen met een fysieke beperking. Heb je interesse om onze producten te verkopen en een nieuwe potentiële partner te worden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je een partner worden?

Ben je al een partner?