mobility
& travel

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van het dagelijks functioneren van ieder mens. Mobiliteit en vrijheid staan dicht bij elkaar. Vitility heeft producten om deze mobiliteit zoveel en zo lang mogelijk zelfstandig te behouden. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop bij Vitility.

Vitility heeft diverse producten om het lopen te ondersteunen. Denk hierbij aan krukken, verschillende soorten wandelstokken en rollators voor binnen of buiten. Bij mobiliteit kan ook gedacht worden aan vrij bewegen. Zoals het kunnen oppakken van dingen. Met onze diverse reachers is niets onbereikbaar. Wij bieden oplossingen in verschillende maten met meerdere functies. Heeft u ook moeite met opstaan uit een stoel of uit uw auto? Vitility heeft verschillende kussens. Beweeg vrij rond!

Lopen

Vitility heeft meerdere artikelen die ondersteunen bij lopen en wandelen. Denk daarbij aan elleboogkrukken en diverse type, wandelstokken. Voor thuis of op reis, voor meer of minder ondersteuning, Vitility heeft de juiste oplossing.

Grijpers

Als het moeilijk wordt om spullen op te rapen of dingen buiten bereik zijn, biedt een grijper uitkomst. Vitility heeft diverse soorten grijpers. Met een magneetje voor het oprapen van sleutels, met een schoenlepel voor het pakken en aantrekken van schoenen en zelfs verschillende maten.

In de auto

Vitility heeft meerdere oplossingen om het in- en uitstappen van een auto te vergemakkelijken. De draaischijf of de auto uitstaphulp zijn mooie voorbeelden van producten die het leven een stuk makkelijker maken.

Tillen, zitten & verplaatsen

Vitility heeft producten die het makkelijker maken om op te staan uit een stoel, uit bed of rolstoel te komen of of om simpelweg een been te verplaatsen.