Over Vitility

We make your life easier

We weten dat niet elke dag een makkelijke dag is. Maar wanneer je een dag ervaart die comfortabel voorbij gaat, is het leven geweldig. Wij houden van die dagen. En we willen er meer van. Dus laat vandaag het begin zijn van meer makkelijke dagen!
Vitility makes your life easier since 2008. We do so by thinking of solutions to everyday’s inconveniences. Today we are worlds largest supplier and you can find Vitility products in nearly 50 countries.

Vanaf dag één wilden we dat Vitility anders zou zijn dan alle andere hulpmiddelen. We wilden innovatief zijn en vanuit een positieve blik kijken, zonder te focussen op beperkingen of leeftijd. Waar anderen beperkingen zien, zien wij oplossingen. En misschien is ons glas altijd halfvol, maar zo zien wij het graag. Het maakt het leven positiever en mooier, ongeacht leeftijd of beperking.

Vitility blijft veranderen en is altijd op zoek naar verbeteringen. Het is gewoon niet genoeg om doordachte, comfortabele producten te maken, zodat activiteiten makkelijk en onafhankelijk kunnen worden uitgevoerd. Dat gaat niet van de ene op de andere dag, maar we kunnen het altijd proberen. En dat maakt het leven nog gemakkelijker en aangenamer. Elke dag, de gehele dag door.

Our Story

Vitility is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 40 jaar in de thuiszorgmarkt.

Alhoewel het merk Vitility ‘pas’ bestaat sinds 2008, is de origine van de organisatie veel ouder. Meer dan 40 jaar geleden is de basis gelegd voor wat later Vitility zou worden. Destijds werd begonnen met het aanbieden van hulpmiddelen voor mensen met een handicap. Het productassortiment is net zoals de doelgroep en de visie veel breder geworden dan het destijds was. Tegenwoordig biedt Vitility International met een toegewijd team een breed productassortiment aan winkels, speciaalzaken en zorgprofessionals in bijna 50 landen. Oplossingen die het dagelijks leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Daarmee bieden we ondersteuning en gemak aan eenieder die daar behoefte aan heeft. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu af en toe niet een beetje ondersteuning gebruiken.

Het hoofdkantoor van Vitility International is gevestigd in Brabant waar dagelijks producten internationaal worden verzonden naar een brede en diverse gerespecteerde groep partners en klanten.

Visie

Comfort en gemak voor iedereen, overal en altijd.

Missie

Verbetering van de levenskwaliteit van mensen, ondersteuning van onafhankelijkheid en comfort door het aanbieden van bereikbare, betaalbare en hoogwaardige producten. We willen dit bereiken in nauwe samenwerking met een verscheidenheid aan klanten en partners die dezelfde visie en doelstellingen delen.

Waarden

Door te luisteren naar onze klanten, brengen we onze expertise in productie en het aanbieden van een complete portfolio en diensten samen, brengen we innovatie op de markt door te investeren in een fantastisch team van mensen die toegewijd zijn aan het bedienen van onze klanten, en de mensen rondom hen. We brengen graag gelijkgestemde mensen samen – we delen dezelfde doelen zodat iedereen samen meer bereikt.