Lopen

Vitility heeft meerdere artikelen die ondersteunen bij lopen en wandelen. Denk daarbij aan elleboogkrukken en diverse type, wandelstokken. Voor thuis of op reis, voor meer of minder ondersteuning, Vitility heeft de juiste oplossing.
Vitility Rollator
De Vitility Rollator is ergonomisch ontworpen voor een optimaal gebruikersgemak. Het strakke zwart-witte design is modern en innovatief tegelijk. De rollator beschikt over een rugsteun, een opbergtas, een boodschappentas en een wandelstokhouder. De rollator is in hoogte verstelbaar, van lichtgewicht materiaal en makkelijk en compact opvouwbaar om mee te nemen. Inclusief opbergtas t.w.v. €34,95
BEKIJK PRODUCT
Vitility 2-in-1 Rollator
De 2-in-1 Rollator van Vitility is een innovatief product met meerdere functies. De 2-in-1 rollator is gemakkelijk van rollator te transformeren in een transportstoel. Geen zorgen meer dat u een wandeling niet vol houdt. Bij vermoeidheid kunt u gemakkelijk van functie wisselen. Door de voetsteunen simpelweg om te zetten en de rugleuning om te draaien maakt u er een transportstoel van. De grote wielen geven de transportstoel extra stabiliteit en de rugleuning zorgt voor extra comfort.
BEKIJK PRODUCT
Vitility Binnenrollator
De binnen rollator van Vitility is een ideaal hulpmiddel voor in huis. De twee uitneembare dienbladen maken het mogelijk om eten en drinken binnenshuis te vervoeren. Daardoor kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven. De binnen rollator is licht van gewicht, wendbaar door de kleine draaicirkel en in hoogte verstelbaar.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next