Gemak in de keuken

Een pak melk dat niet opengaat, een pot waarvan het deksel niet los wil of een blikje waar weinig nagels tegen bestand zijn… het open krijgen van dingen kan nog weleens lastig zijn. Daarom heeft Vitility meerdere openers in het assortiment.
Broodmes - ergonomisch
De keukenhulpmiddelen van Vitility hebben een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat van de keukenhulpmiddelen houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke (anatomische) positie en voorkomt zo te grote inspanning en forceren van de pols en hieraan gerelateerde pijn en/of ontstekingen. Ondanks dat de keukenhulpmiddelen gemaakt zijn van roestvrijstaal, zijn ze licht van gewicht. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag.
BEKIJK PRODUCT
Multi Opener - Handy
Met de multi opener kan men eenvoudig, zonder veel kracht, flessen, potten en blikjes met een lipsluiting openen. De opener heeft een comfortabel handvat wat zorgt voor extra grip. Geschikt voor vaatwasmachine.
BEKIJK PRODUCT
Antislip set
Met behulp van de twee openers in de antislip set is er minder inspanning nodig om potten en flessen tot 10 cm / 3,9 inch te openen of sluiten. De set bevat ook een antislip mat. Het materiaal is zeer flexibel, geeft een comfortabele grip en glijdt niet weg tijdens gebruik.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next