Eten

Eet met plezier en geniet van de maaltijd. Dat moet echter wel kunnen en daarom heeft Vitility een aantal aantrekkelijke producten ontwikkeld die oplossingen bieden zoals bestek met verdikte handgrepen en oplossingen om uw bestaande bestek te verbeteren. Ook biedt Vitility oplossingen voor borden.
Bord - met opstaande rand
Het bord heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten van het bord glijdt. De opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten en vermindert morsen. Men brengt de vork of lepel naar het einde van het bord en duwt door middel van de opstaande rand het eten op de vork of lepel. De randen van de borden zijn over de gehele omtrek verbreed, waardoor men de borden gemakkelijk vast kan pakken. Men kan de borden ook gebruiken in combinatie met een antislip onderlegger, waardoor de borden niet zullen wegglijden.
BEKIJK PRODUCT
Slab - Navara
De slab zorgt ervoor dat er tijdens het eten niet op de kleding wordt gemorst. Het sluitingskoord aan de achterzijde maakt de slab voor iedereen geschikt.
BEKIJK PRODUCT
Knife
Het bestek heeft een zacht, ergonomisch gevormd handvat dat, mede vanwege de structuur van het materiaal, zorgt voor meer grip.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next