kitchen
& dining

Eten en drinken is niet alleen nodig, het is ook een moment van rust, ontspanning en een kans om met iedereen te socializen. We willen niet dat je een stressvol moment ervaart tijdens het eten of koken. Iedereen zou in deze heerlijke tijden een moment van rust en geluk moeten kunnen ervaren.

Vitility heeft producten die net dat beetje extra kunnen bieden. Bijpassend bestek voor bij het avondeten, een beker waarmee je comfortabel en in handzame hoeveelheden kunt drinken en een bord dat zelfstandig eten met één hand ondersteunt. Natuurlijk bieden we ook producten aan die jouw kunnen helpen bij het bereiden van je maaltijd.

Drinken

Vitility heeft een gevarieerd aanbod van drinkbekers die drinken makkelijker en prettiger maken. De bekers hebben bijvoorbeeld een betere grip of stevige handvatten. Ook zijn er een aantal drinkbekers met andere aanpassingen zoals een neusuitsparing.

Eten

Eet met plezier en geniet van de maaltijd. Dat moet echter wel kunnen en daarom heeft Vitility een aantal aantrekkelijke producten ontwikkeld die oplossingen bieden zoals bestek met verdikte handgrepen en oplossingen om uw bestaande bestek te verbeteren. Ook biedt Vitility oplossingen voor borden.

Gemak in de keuken

Een pak melk dat niet opengaat, een pot waarvan het deksel niet los wil of een blikje waar weinig nagels tegen bestand zijn… het open krijgen van dingen kan nog weleens lastig zijn. Daarom heeft Vitility meerdere openers in het assortiment.

Bereiden

Het bereiden van eten kan best een opgave zijn. Vitility heeft keukengerei in het assortiment die de bereiding van eten makkelijker maakt. Aangepast keukengerei die helpen met het snijden van brood, groente en vlees.