Blessures/herstel/revalidatie

Helaas doet ons lichaam niet altijd wat we willen. Daar is ondersteuning bij nodig. Om te herstellen of om juist blessures te voorkomen. Vitility heeft een collectie bandages en mitella’s die prettig zitten en doen wat ze moeten doen: het lichaam ondersteunen.
Elleboog- & hielbeschermer
De elleboog-hielbeschermer geeft drukontlasting van de elleboog of de hiel. Het helpt doorliggen te voorkomen. De beschermer kan aan de elleboog of hiel worden geschoven en vervolgens worden vastgemaakt met de klittenbandsluiting. De beschermer is gevuld met brandvertragend polyester. De elleboog-hielbeschermer is in één maat verkrijgbaar.
BEKIJK PRODUCT
Mitella - pols
De mitella is gemaakt van foam en is voor mensen die de schouder, arm of hand rust moeten geven. De draagband biedt ondersteuning en rust, waardoor het geneesproces wordt bevorderd. De arm wordt geplaatst door een lus aan het uiteinde van de band, de band gaat over het hoofd en rust in de nek. De band is in lengte verstelbaar.
BEKIJK PRODUCT
Cervicaalsteun - groot
De cervicaalsteun zorgt voor een stevige, doch prettige ondersteuning van de nek, waardoor de pijn wordt verlicht. Met behulp van het klittenband is de cervicaalsteun eenvoudig te sluiten en te openen.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next