Comfort bij het toiletteren

Stabiliteit en meer comfort tijdens het toiletteren is geen overbodige luxe. Toiletverhogers, urinalen en wandbeugels bieden meer comfort tijdens het toiletteren.
Urinaal - man
Essentieel voor iedereen die moeite heeft om uit bed te komen. Het urinoir is een hulpmiddel bij het toiletbezoek voor mannen. Het is gemaakt van duurzaam, gemakkelijk schoon te maken plastic en is anatomisch ontworpen om het risico op lekken en morsen te verminderen. De urinoirs hebben een handvat.
BEKIJK PRODUCT
Urinaal houder
De houder kan aan de zijkant van het bed worden gehangen, zodat men voor en na gebruik de urinaal hierin kan plaatsen. Geschikt voor alle urinalen met een maximale grootte van 10 x 13 cm. De urinaal houder wordt geleverd exclusief urinaal.
BEKIJK PRODUCT
Urinaal - vrouw
Essentieel voor iedereen die moeite heeft om uit bed te komen. Het urinoir is een hulpmiddel bij het toiletbezoek voor vrouwen. Het is gemaakt van duurzaam, gemakkelijk schoon te maken plastic en is anatomisch ontworpen om het risico op lekken en morsen te verminderen. De urinoirs hebben een handvat.
BEKIJK PRODUCT
Previous
Next