bathroom
& toilet

In en uit de douche en het bad stappen of van het toilet komen is iets wat mensen vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Als je lichamelijk ongemak ervaart, zijn de bovenstaande dingen niet zo eenvoudig om te doen. Echter! Wij nemen graag zoveel mogelijk ongemak weg en zorgen ervoor dat je zelfstandiger kunt wonen.

Vitility heeft producten voor comfort, ondersteuning, gemak en veiligheid. Dat is wat we allemaal willen. Wij bieden producten die u kunt gebruiken voor uw persoonlijke verzorging terwijl u een douche of bad neemt. Ben jij op jouw hoede voor uitglijgevaar bij jouw bad? Dat dekken we ook af met onze veiligheidsproducten. Deze producten bieden de onafhankelijkheid waar we allemaal zo naar verlangen. Een frisse start van je dag!

Veiligheid in de badkamer

De badkamer staat op tweede plaats als het gaat om huiselijke valincidenten. Daarom heeft Vitility producten ontwikkeld die de veiligheid van de badkamer enorm kunnen verbeteren.

Comfort in de badkamer

Vitility heeft vele producten die u kunt gebruiken voor de persoonlijke verzorging terwijl u doucht of baddert.

Persoonlijke verzorging

Vitility biedt handige hulpmiddelen die de dagelijkse persoonlijke verzorging makkelijk maken. Er is uitgebreide selectie producten die onder andere helpen bij het wassen, aanbrengen van cremes en het verzorgen van nagels.

Gips- en verbandbeschermers

De dag beginnen met een heerlijke douche zorgt voor een frisse start. Dat wordt moeilijk als er een arm of been in het gips of verband zit. De Gips- en verbandbeschermers zijn daar een ideale oplossing voor. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vormen.

Comfort tijdens het toiletteren

Stabiliteit en meer comfort tijdens het toiletteren is geen overbodige luxe. Toiletverhogers, urinalen en wandbeugels bieden meer comfort tijdens het toiletteren.