bed & bad

Bed & Bad

Bed- en opstaan rituelen lijken gewoon en vanzelfsprekend. Dat zou het voor iedereen moeten zijn. Bij lichamelijke ongemakken ligt dat vaak net even anders. Vitility heeft oplossingen om comfort, hulp en gemak te bieden met slimme, veilige producten die iedereen zoveel mogelijk zelfstandigheid bieden.
Dat willen we toch allemaal?

Vitility biedt producten die helpen bij het veilig in en uit bed stappen, de badkamer of het toilet weer kunnen gebruiken met zo min mogelijk hulp, het aan- en uitkleden. Deze producten bieden de zelfstandigheid die we allemaal zo graag wensen. Een goed begin van de dag met Vitility!

In en rond het bed

Een goede nachtrust zorgt voor een vrolijke levenshouding en meer energie. Toch is ongeveer de helft van alle mensen ontevreden over zijn of haar nachtrust. Vitility heeft een ruim assortiment handige oplossingen voor meer comfort en gemak in en rondom het bed.

Comfort in de badkamer

Vitility heeft vele producten die u kunt gebruiken voor de persoonlijke verzorging terwijl u doucht of baddert.

Veiligheid in de badkamer

De badkamer staat op tweede plaats als het gaat om huiselijke valincidenten. Daarom heeft Vitility producten ontwikkeld die de veiligheid van de badkamer enorm kunnen verbeteren.

Comfort tijdens het toiletteren

Stabiliteit en meer comfort tijdens het toiletteren is geen overbodige luxe. Toiletverhogers, urinalen en wandbeugels bieden meer comfort tijdens het toiletteren.

Persoonlijke verzorging

Vitility biedt handige hulpmiddelen die de dagelijkse persoonlijke verzorging makkelijk maken. Er is uitgebreide selectie producten die onder andere helpen bij het wassen, aanbrengen van cremes en het verzorgen van nagels.

Gips- en verbandbeschermers

De dag beginnen met een heerlijke douche zorgt voor een frisse start. Dat wordt moeilijk als er een arm of been in het gips of verband zit. De Gips- en verbandbeschermers zijn daar een ideale oplossing voor. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vormen.

Aan- en uitkleden

Vitility heeft een aantal producten die u kunnen helpen met het aantrekken van uw kleding. Daarbij kunt u denken aan het dicht doen van de knoopjes van een blouse of het aan- en uittrekken van schoenen.